Évek óta tapasztalhatjuk, hogy a hűtőaggregátoroknak a teljesítménye az általános felmelegedésből adódóan csökken és erre keressük a lehetséges megoldásokat.

A gyári összeszerelésű aggregátorok kondenzátorai a magyar viszonyok között a nyári hónapokban nem tudják teljesíteni az optimális üzemeléshez szükséges hőleadást. A beltéri gépeknél a túlzott por, ill. zsírszennyeződés, kültéren alkalmazottaknál a por, a fák virágainak elszáradt maradványai, az elmaradt rendszeres kondenzátortisztítás rontják a hőcserélő képességeit. Ezeket a problémákat a szervizünk kondenzátoraival szerelt aggregátok üzembe helyezésével próbáljuk kiküszöbölni.

Az általunk összeszerelt aggregátok kondenzációs hőmérséklete a megkívánt gyári érték közelében marad a szélsőséges üzemelési körülmények között is, ezt az üzembe helyezett gépek megnövekedett élettartama és a garancia időn belüli gépmeghibásodások alacsony száma is bizonyítja.

Aggregátjaink általában olyan területre alkalmazhatóak, amelyek a mostoha telepítési körülményeknek köszönhetően nagyobb igénybevételnek vannak kitéve a nyári időszakokban.

A méretezésnek köszönhetően a gyári aggregátoknál sokkal nagyobb tűréshatárral rendelkeznek. Árai versenyképesek, mivel itthon kerülnek összeszerelésre.

Aggregátjaink között megtalálhatóak a víz- és léghűtéses aggregátok. A léghűtéses változat a jól és rosszul szellőző, míg a vízhűtéses a nem szellőztethető helyekre is alkalmazható.

Mivel a saját aggregátorok kisebb túlméretezéssel készülnek az egész hűtési rendszerre, ezért az élettartalmuk nagy mértékben megnő.

Műhelyünkben lehetőség van olyan egyedi munkaasztalok és munkaterek gyártására és kivitelezésére is, ami a szabvány méretektől eltérő.

A munkaasztalok vázai rozsdamentes acélból Magyarországon készülnek az előre egyeztetett méret alapján, szállítással. (Szükség szerint aggregáttal illetve aggregát nélkül.) A munkaasztalok kialakításánál lehetőség van a fiókos illetve az ajtós kivitel elkészítésére, olasz előre gyártott egységekből.

Hűtőkamrákat készítünk lefuvatásos illetve csendes hűtéssel többféle vastagságú és borítású kamra panelekből, kívánság szerint többféle hűtéstartományra (+20 0C-tól -20 0C-ig).

Biztonságos háttér megteremtése

Cégünk biztosítja az ipari hűtés területein a megfelelő szervizhátteret, igény szerint átalánydíjas javítási szerződés megkötésével. A szerződött partnerek a javítás során elsőbbséget élveznek. A beszerelésről és üzembe helyezésről 6 fős szervizünk gondoskodik.

Alkatrész ellátásAlkatrész üzletünk különféle termékekkel áll az Önök rendelkezésére. A hűtéstechnikai szaküzletünk nagy raktárkészlettel rendelkezik, ami a folyamatos alkatrészellátást biztosítja, így megkíméli a leendő partnereket a várakozástól.